Etapele producerii mobilierului la comandă

De la idee la produs finit

Consultanță

Dacă nu v-ați făcut încă un plan cu privire la mobilierul pe care vi-l doriți, nicio problemă.
Vă oferim consultanță de specialitate atunci când ne contactați, identificăm care sunt nevoile voastre de depozitare, dar și care este stilul care vi se potrivește cel mai bine, pentru a vă putea crea mobila premium la care ați visat întotdeauna.

Măsurători

Pentru ca mobila de bucătărie să fie perfectă în spațiul din locuință, este nevoie de măsurători profesionale, de care avem nevoie pentru a realiza mobilierul adaptat la nevoile familiei voastre. Echipa de specialiști vine în locuința voastră cu unelte profesionale și realizează apoi o hartă clară a spațiului destinat mobilierului.

Proiectare

După ce am finalizat măsurătorile, desingerii noștri vor realiza proiectarea 3D a mobilei în spațiul ales.
Practic, veți avea o imagine virtuală a mobilei de bucătărie, de exemplu, în locuința voastră. Specialiștii vor trece apoi la producerea mobilierului.

Execuție

Folosind tehnologii de ultimă generație și materiale premium, mobila comandată va fi realizată în fabrica noastră ca mai apoi să ajungă în căminul vostru pentru a eficientiza și încânta orice spațiu din casă.

Transport

Asigurăm transportul mobilierului, gratuit, în Timișoara, Lugoj, Caransebeş, Arad, Reșița, dar în localitățile aflate în județele din vestul țării.

Montaj

Pentru a ne asigura că mobilierul îndeplinește cele mai exigente condiții, asigurăm montajul acestuia, în județele din vestul României.