Mobila la comanda si bucatarii premium

In Timisoara si judeţele din vestul ţării

Povestea noastră a început în 1993, când am deschis fabrica de mobilier din localitatea timișeană Recaș.
Am prețiut calitatea încă din primul moment și ne-am propus să producem în special mobilă de bucătărie premium.
De-a lungul anilor, am investit continuu în tehnologie pentru a livra clienților noștri un produs calitativ, care garantează cele mai exigente standarde.

Folosim cele mai durabile materiale în producția mobilierului care are accesorii premium, care și-au dovedit durabilitatea în timp.

De ce să ne alegeți pe noi?

Suntem un producător de mobilă la comandă care lucrează exclusiv cu accesorii premium, de cea mai bună calitate. Mobila produsă de noi în fabrica proprie, cu fronturi din PAL, MDF vopsit lucios sau mat, MDF melaminat are garanția că va trece cu brio testul timpului, grație tehnologiei PUR folosite la lipirea canturilor mobilierului.

Practic, toate canturile ABS ale mobilierului sunt lipite cu un adeziv poliuretanic, rezistent la apă, aburi și căldură – ceea ce face mobilierul unul ideal pentru bucătărie, baie sau pentru elementele care sunt expuse la căldură, cum este mobilierul supus efectului de lupă, amplasat în apropierea ferestrelor.

Ce face mobilierul nostru
atât de durabil in timp?

Utilajele profesionale folosite la realizarea mobilierului, în special atunci când este vorba despre mobila de bucătărie, care are nevoie de atenție deosebită pentru a rezista în timp, sunt de ultimă generație, astfel că mobila este produsă cu maximă precizie.

Aflați mai multe despre tehnologia PUR, folosită la realizarea mobilei:

Transformăm visele
în realitate

Onorăm orice fel de comandă de mobilier pe care îl producem cu drag, în timp record, în fabrica aflată la 20 de minute de Timișoara, însă în timp ne-am specializat în producția de mobilă de bucătărie.

Grație tehnologiei PUR cu adeziv poliuretanic, mobila de bucătărie de calitate superioară este îmbinată perfect, astfel că nu permite umezelii să pătrundă în canturi și să distrugă elementele din PAL și MDF.